CV

Se orkesterliste her

Er det ikke som om at Facebook og Instagram har overtaget arbejdet med at fortælle "alt om hvad alle laver - hele tiden"? Jeg dropper i hvertfald at holde dette CV opdateret - det bliver alligevel aldrig ligeså komplet :-)

2014
Puuuuha - der var dejlig travlt.
En laaang turne med 2xHeick show igennem hele året. Det var superhyggeligt.
Det blev også til masser af spilletid med Maria Montell, TurnBack, Northern Skyline, Helmig Jam, Festkartellet, Booze Brothers og en efterårs-turne med Viskinde Band og en utrolig mængde julejobs i nov-dec med Det Vildeste Band.

2013
Ny udgivelse med Peter Viskinde (All Dreams Are Real) fik en dejlig masse opmærksomhed - 6 stjerner i BT er ikke hverdagskost for os.
Det blve ikke til mange sommerjobs med Viskinde, så der var tid til at lege med en masse andre forskellige orkestre.
Det blev året hvor vi fik gang i TurnBack - et coverorkester med forkærlighed for pop/rock klassikerene fra '85-'95. Jeg fik også spillet en del med Thomas Helmig Jam - det blev til flere superfede jobs - og der ligger heldigvis flere i kalenderen.
Med Mikkel Riber som kapello fik vi stablet et show på benene med 2xHeick. Der blev sået frø - og der skal høstes af disse i 2014.

2012
Peter A.G. har længe stået på "listen over solister jeg gerne ville spille med"...det blev opfyldt i efteråret. En håndfuld mindeværdige jobs er lagret i hukommelsen.
Jeg har haft fornøjelsen af en del jobs med Husorkesteret med forskellige solister. Søs Fenger, Julie Bertelsen og Brian Rice stikker ud som nogle af de fedeste i år...indtil videre ;o)
Der blev optaget en Live DVD med Viskinde Band på Maribo Rock i år. Det er sgu da rock - hvis jeg selv må sige det...
Mike Andersen har sat nyt hold med sidste udgivelse. Det var en sand fornøjelse at spille med dem...
Sommerjobs, festivaller og Open Air's med Viskinde - det var en fornøjelse.
Efter en lidt sløv start, fik vi sparket 2012 i gang med en Peter Viskinde Band forårstour.
Er netop nu i gang med at indspille ny single - det tegner godt...
En hyggelig og meget musikalsk aften i Mariager i selskab med Søs Fenger og Husorkesteret. Jeg ved ikke hvilke forventninger jeg havde...men de blev overgået ;o)
Indtil videre tegner af året fint med DVD optagelser, sommerjobs og et (forhåbentligt) travlt efterår.
Der ligger lidt flere Mike Andersen jobs - nu med de nye hold..glæder mig.

2011
Et år med bl.a. Elvis, OneTwo, Søren Sko, Mike Andersen, Thomas Ring og en masse fede jobs med Peter Viskinde Band.
Jeg overtog roret i starten af "Echoes Tour" med Mike Andersen Band.
Foråret bød også på på jobs med Viskinde Band til åbningen af Graceland, Randers m bl.a. James Burton, Glen D Hardin, Suzi Quatro og mange andre - lange dage, men fede oplevelser med de gamle korifæer.
Efter en masse fede liveoptrædender var det igen tid til noget studie arbejde. Vi har taget 3 studie-runder med Peter Larsen for at indspille endnu en CD. Først i Lundgaard Studio, senere i PUK Studios og afslutningsvis i Birdland Studiet. Der er release i løbet af april 2012.
Forår, sommer og efterår stod generelt mest i Viskinde Band's tegn, men der blev også tid til jobs med Booze Brothers, Dansekompagniet, Roger and Over, Partymaskinen og Clazz (det var lang tid siden).
Afslutningen på året var sammen med Stagebreakers. Hyggelige jobs m. Søren Sko, OneTwo (Nina Forsberg og Celilie Nordby) og Thomas Ring (X-Factor).
Så blev det atter jul - og Thailand ventede...

2010
En stille start på året blev det ikke til. Vi lagde fint ud fra midt i januar med nogle semi-akustiske jobs med Peter Viskinde Band som opfølgning på udgivelsen af CD´en "Good times". Det blev til mange rigtigt fine og intense oplevelser. En februar aften i Ebeltoft står stadig stærkt i erindringen.
Den lille tour var kun lige slut før vi startede med en forårstour med Nellovator - som opfølgning på vores 2. CD udspil "Life is good".
Efter en god portion blandede bolcher resten af foråret startede vi op med Viskinde Band igen. Det blev til en fin, fin sommer som bl.a. bød på et par weekender med festivaller i Norge, helikopter- og speedbåde, flot natur og lange flyveture.
Skanderborg festivallen blev i år "bespillet" med både Nellovator og en hyggeaften med Michael Carøe, Jette Torp og Wunderhits...bøgeskoven er stadig et hyggeligt sted at være.
Efter en omgang diskusprolaps startede en dejlig lang efterårstour med Peter Viskinde Band. Vi nåede 28 jobs på lidt over 2 måneder med mange store stunder i mellem. Et dejligt overskuelig produktion, tæt sammenspil og mange timer - både på scenen og i bilen.
En aften i Vejle blev det også til en live optagelse (Peter Viskinde Band "I live") som bliver udgivet i jan/feb 2011.
Efter en enkelt friweekend stod december mest på Mike Andersen Band. Et par fede jobs i DK og en komprimeret weekend i Oslo, Norge. Det er sgu også et dejligt orkester at spille med...
Fra 18 december var der dømt juleferie - familien er blevet lidt forsømt...det må der rettes op på :o)

2009
Året var ikke gammelt, før jeg blev tilbudt at være en del af (hvad der skulle vise sig at blive) en af de helt store danske rock historier. Jeg indspillede trommer på hele Big Fat Snake albummet "Reel 1". God stemning, højt humør og masser af fede numre.
Jeg oplevede desuden at blive kaldt Jesper Bang i næsten alle danske aviser. I skolen fik man en skideballe for at skrive efter, men avis jounalister i danmark har åbenbart intet imod at benytte Copy/Paste når de "skriver" deres artikler og dermed sprede en kollegas fejl som en virus.
....Se DET kunne prikke til min forfængelighed ;o)
Vi besluttedede at føre den gode slangevibe fra studiet videre LIVE. Vi spiller jobs i det danske sommerland fra juni frem.
Jeg er faldet over de fedeste trommer - DRS Drums. Jes har bygget mig et kanonsæt 10, 12, 14, 16, 22 og en 6,5" killer snare - alt i Black Gold Glass Glitter....Wauuv!!!!
Efter mange, lange pressekriverier blev der ingået forlig mellem Peter Viskinde og de andre Big Fat Snake medlemmer. De fik lov at beholde navnet og vi hedder nu fremover Sheriffen.
Vi spillede nogle skønne jobs i bla. Ålborg, Odense, Nibe og Frederiksværk. Folk tager godt i mod det og det lyder (i al bekedenhed ;o) supergodt.
Efter en kort sommerpause var det tid til Skanderborg festival m. hhv Booze Brothers og et vanvittigt projekt der hedder Orgel You Need Is Love. Wunderhits er bagmand på dette der også inkluderer et nyt ansigt i min spillefold - Palle Hjort. Han og Rasmus Stenholm flankerede Wunderhits med masser af B3 og Leslie´er.
Vi er netop gået i studiet med Sheriffen (endnu en gang beviser mine DRS drums sit værd).
Cd´en forventes at udkomme i Oktober sammen med den Live DVD vi indspiller 5 sept på Fermaten.
Sheriffen skiftede navn til Peter Viskinde Band og blev reduceret med 1 mand..
Efter lang ventetid er Nellovator Cden (den 2.) endelig ved at blive mixet. Den skulle gerne komme ud i jan/feb 2010 og bliver fulgt op af en række klubjobs i feb/mar 2010.
Der sker lidt med Wunderhits igen og der ligger nogle Booze Brothers jobs resten af året.
Jeg skal lave noget TV halløj med både Peter Viskinde Band og Tamra Rosanes i november.


2008
Kort inde i året startede vi med en rigtig god 3 ugers Nellovator forårstour. Første rigtige "prøve" med dette dejlige orkester. Det er en spøjs sammensætning af superfede folk og gode numre. Det var ligesom at "komme tilbage" at spille rigtigt fede jobs - dog med ALT for få tilskuere. Der skal arbejdes hårdt for at få fanbasen længere op - og det bliver der ;o) Danmark har sgu fortjent et rigtigt rockorkester...
Jeg spillede et af de koldeste jobs nogensinde med Henning Stærk i Hjørring...udendørs i starten af marts. Fy for py for...Anderledes varmt var det dog på de efterfølgende (indendørs) jobs.
Vi kørte 3. runde i Tivoli Friheden med vores Variete 8000C. Endnu en gang hårdt men skide sjovt at være en del af. Der er stort set ikke andet end roser fra alle...det er da dejligt ;o)
Sensommeren blev bla. brugt sammen med Mike Andersen Band på Den Blå Festival. Det blev en anmelderrost og radio transmitteret koncert jeg sent vil glemme.
Vi skulle igen, igen, igen igennem en festuge der blev voldsomt travl. Jeg nåede 11 jobs i denne uge...og tog så hjem og fik en lur ;o)
Som noget nyt tog vi vores Variete ud af huset - til festival i Ebeltoft og på Falconér scenen ... godt at se, at det også fungerer andre steder.
Jeg stiftede bekendtskab med Jelling festival ved flere lejligheder i år. Både et par gange med Wunderhits og Sigurd Barrett and the Cigars. Det var rablende vanvittigt og supersjovt i alle tilfælde.
Julefrokosterne var over os. Det blev både til nogle fede Booze Brothers koncerter i DGI huset og en del med Wunderhits inden julefreden kunne sænke sig over os. Ho ho hooooo.

2007
Januar starter friskt med et par ballejobs - bare som årsopvarmning ;o)
Der afløses (igen) med Blues Brothers Souvenir Show - et totalt overkill arrangement med bla. Danseorkesteret og Die Herren.
Et par gode venner i et nordjyske trak på mig. Jeg spilleder et par dejlige jobs og havde en hyggelig studiesession hos Mogens Binderup med Peter Larsen. Det blev kun til et par numre (hvoraf kun det ene fandt vej til hans sidste udgivelse). De er sgu så søde deroppe nordpå ;o)
Jeg kørte rundt i Danmark med et par gamle UK stjerner (og jeg mener gamle ;o)
Cliff Bennet, Brian Poole og Chris Andrews - på tour med 3 "bedstefædre" og og Four Roses. En rigtig sjov oplevelse.
Det lykkedes lige at presse et dusin forestillinger med musicalen Bebopalula ind i kalenderen. Edi Primate som superchecket kapello og Peter Belli og Sofie Lassen Kalke som "billet sælgerne". Spøjst at komme ind i forestillingsrækken så sent, men alle tog rigtig godt i mod mig og det blev rigtig godt.
Et teater afløser et andet....
Jeg løb direkte videre med forestillingen "Fare i Tivoli" - det 2. i rækken af shows i Tivoli Friheden med Wunderhits/Jette Torp. Endnu en gang succes og masser af spas.
Jeg åbnede Skanderborg Festivallens Blå Planet scene med en omgang "lasershow i HerrBerg skikkelse". Varmt, fugtigt og sjovt.
Henning Stærk efterspurgte min hjælp til nogle jobs - det var en rigtig god oplevelse af spille med ham igen - MEGET hyggeligere end jeg husker det fra tidligere tider.
Booze Brothers, Hitmaskinen, Wunderhits og Roger & Over fik alle del af mig i løbet af året med masser af fede jobs.
Det blev også til en tour med Mike Andersen Band til Norge - noget nær det sjoveste jeg har oplevet. SUPER fedt orkester, SUPER fede jobs og vildt skægt.

2006
Januar og februar plejer at være forholdsvis rolige, men ikke i år.
Der var en del der ikke havde opdaget at julen var ovre og dermed stadig ville underholdes af Wunderhits...og tak for det. Desuden var det også sæson for showcases. Vi spillede til Eugen Tajmers med Wunderhits og med De Syngende Lussinger på Train.
Som noget nyt på repetoiret skulle jeg prøve at spille med et kammeorkester. Jeg måtte lige dobbeltchecke inden aftalen blev lavet - den var god nok. Bach til Beatles med Randers Kammerorkester. En hyggelig - omend noget anderledes oplevelse.
Foråret bød desuden på min første optræden med Søren Sko - der var langt til Rødvig, men det var et hele værd.
Skanderborg festival - medhjælperfest havde endnu en gang snøren ude efter Wunderhits og HerrBerg - de er sgu ikke kedelige ;o) Med Booze Brothers spillede vi på Brundby Rock Hotel. Min debut på dette hyggelige sted - forhåbentlig kommer der mange flere.
Vi brugte det meste af foråret og sommeren på succes´en "Mor(d) i Tivoli" - en variete i Tivoli Teateret med Jette Torp, Wunderhits&HerrBerg, The Mikkels. Hårdt arbejde, men meget spændende at prøve... Vi laver en 2´er næste år. Vi "varmede op" til en Thomas Vinterberg film optagelse i Fåborg - syret oplevelse.
Et af de sjældne afløserjobs med Mek Pek blev det også til ved Hede Rytmer i Silkeborg. Det er da en samling glade borgere ;o)
Med De Syngende Lussinger spillede vi både Langelands Festival, Skanderborg Festival og en lille efterårs tour - denne gang med undertegnede som kapelmester.
Det blev (igen) store-afløser-år. Med Torben Noe, Phillip Winter og Kristian Thrane, med Roger & Over og ikke mindst med Blues Brothers Souvenir Show - med ultrakort varsel til deres store juleshow på Magasinet.
SÅ er det vist også ved at være tid til at nyde at 2006 er ved at være forbi...

2005
2 dage efter Bertram blev født startede prøver på Cool Cool Christmas Tour med Jette Torp og Jesper Lundgaard. Ikke optimal timing i forhold til fødslen, men ellers en superdejlig tour. God stemning, et godt crew og et super orkester. Godt at spille med "de gamle" igen - og så et nyt bekendtskab i Michael Nordmark - en keyboard troldmand. Touren fortsatte til lige før jul...og så var det vist tid til at holde lidt fri og nyde den nyfødte og familien.
Efteråret er gået med diverse jobs de de sædvanlige orkestre og forberedelse til at vi får en lille søn.
Det blev en travl Skanderborg festival i år. 4 jobs på 2 dage med hhv. Wunderhits, De Syngende Lussinger og Booze Brothers...sjovt, men hårdt.
TC Electronic skulle optage en promotionvideo for en nyt guitar board en varm sommerdag på Train - jeg skulle naturligvis spille trommerne. Se det her - vælg Video - G systems tutorial - Bonus Track.
Jeg var (igen i år) en del af Kolding Sommerrevy. Det var sjovt,men er sgu for hårdt, så det blev sidste gang for mit vedkommende.
Wunderhits og HerrBerg er en del af "det omrejsende cirkus" som Skanderborg festival optakten består af. Både pr. jobs for CanSleep og brug af festivallens nye skovbus er på programmet.
Clazz skulle bakke flere kendisser op i år. Det blev til både 3 sangere fra sidste runde af "Stjerne for en aften" (Gudrun, Jan og Thomas) og en skøn aften med Sanne Salomonsen hos Kopenhagen Fur. RockMama har den sgu...
Wunderhits og HerrBerg er med i "Scenen er din" på TV2 - egentlig et ucharmerende koncept at konkurere på talent, men baseret på hård kalkyle valgte vi alligevel at stille op. Det blev til en finaleplads og vi fik det vi kom efter...skærmtid. Det har sidenhen åbnet døre for os, så det var det hele værd.
Året starter i fin stil og er ikke gammelt før jeg skal ud med både Wunderhits, Booze Brothers og Clazz. Efter de indledende manøvrer på div. jobs kommer foråret dog hurtigt til at stå i Wunderhits´ navn.

2004
Efterår/Vinter har været travl som aldrig før. Når julen rammer os burde der dog igen være hul i kalenderen og tid til familien igen. Det har været hårdt, men også super sjovt med så meget tryk på i så lang tid.
En lang aften blev sjov. Drengene fra Angora, Bobo Moreno, Zindy, Gry Johansen samt Keld og Hilda Heick spillede alle med i en overdrevet stort anlagt produktion for Jysk. 3 scener, 8 storskærme og 8 kameraer gjorde sit til at mangfoldiggøre event´en. Billeder og filmklip følger senere.
Spiller med Poul Krebs, Henning Stærk og Michelle Birkballe i N.O.s kapel.
Gellerupscenen spiller "Folk og røvere" - i år med 4 mands besætning.
Århus festuge betød (som sædvanlig) at ligge vandret en uges tid - hårdt, men sjovt.
Sommeren stod på festivals med De Syngende Lussinger og Klaus Wunderhits.
Kolding revyen fik besøg af Magisteren, Fiskeren og Berg.
Forårstour med hhv. Sanne Salomonsen og Michael Carøe rundt i det ganske land. Stor oplevelse at få RockMama i monitoren og være en del af så checket et show.
- var et smut på Samsø i Poul Krebs´ studie Dansebjerg og indspillede et par numre med Cindys Room - hyggeligt.
Jeg fik også sat mit musikalske fingeraftryk på MGP 2004 i Arenaen, Århus - dog inden der kom kamera på ;o)
Booze Brothers ligger hårdt ud med bla. et stort arrangement for Jyllands Posten og der bliver også tid til en firma revy for reklame bureauet Envision i Tivoli Friheden.
Året plejer at starte stille, men det er ingenlunde tilfældet i år. Det nye år har knap vist sit ansigt før der skal afløses på en del forestillinger på Århus Teater i Bebopalula. Sjovt.

2003
Endnu en omgang musik til Sport 2003 i Herning - stort og fint skal det være..
Igen i år skal jeg spille på Gellerup Scenen med Søren G. som kapello. Pippi Langstrømpe bliver sat op til oktober.
Clazz spiller bla. til "Stjerne for en aften" og spiller såmænd også til det store fobold brag ml. Manchester City og Feyernoord.
Med Klaus Wunderhits træder jeg op hver mandag på Smagløs samt på Skanderborg festival....sygt, sygt ;o)
Efter en fin premiere med "De syngende lussinger" på Train 10/3-03 skal der også spilles job på Skanderborg festival.
Miriam Gardner satte et nyt projekt i søen med bl.a. Kristian Fogh, Peter Vuust, Eskild Dohn og undertegnede. Kort men hyggeligt.
Det sker stadig at Roger and Over ringer...og så slår jeg til.
Med meget kort varsel kommer jeg sørme også på afløser job med Milk.
Der bliver spillet flittigt med Booze Brothers.
Året starter stille, men efter hånden popper der jobs op.

2002
Året sluttes af med et kæmpe show i Herning til Årets sports navn (DR tv) hvor vi spiller til VIP after party med Magisteren.
Tæt på 25 udsolgte forestillinger blev det til med Smukke Sally på Gellerupscenen. Sjovt at sidde på den samme pind så længe.
Vi har den hårde tjans på Centralværkstedet, Århus med Magisteren i forb. m. Q EM i håndbold - pyyh...
Lidt afløsning med Festmaskinen til "de benhårde jobs" i Torvehallerne, Vejle.
Booze Brothers afholder Blues Stars på Train - stor succes. 26 deltagere havde meldt sig.
Clazz spiller for Ecco Walklathon på Tangkrogen, Århus.
Spiller en masse i Århus Festuge m. Booze Brothers, Clazz og Magisteren.
Spiller Skanderborg festival, Samsø festival, Tunø festival, hærvejsmarch festival (Viborg).
Afløser med Mek Pek og Habbasutterne samt Mek and the Debitors.
Afløser sommeren over med Clazz på div. festivaller og andre jobs.
Laver TV optagelse med Booze Brothers til SuperSælgerne (TV Danmark) - vises i sept. 02.
Begynder at spille lidt med Chicago Xpress.
Nyt orkester under opstart under arbejdstitlen Maxi Puch (skal jo nok ændres snart ;o)
Forsøger at sætte Guinness Verdensrekord med Booze Brothers med 10 jobs på en dag.
Spiller til stort mode show hos NoaNoa med Magisteren.

2001
Spillede vintershows med Vinterbaderne på bla. Hotel Marina, Vedbæk og Musikhuset i Århus.
Spillede med Booze Brothers på bla. Base Camp, København og Train, Århus.
Verdens Bedste Show (Århus Revyen i Tivoli Friheden) med Bermuda4kanten.
Spillede på Færøerne med Orange Jazz Family til Thorshavn Jazzfestival.

2000
Danmark rundt med Musikmagister Pilgaards orkester.

1999
Spillede på Midtfyns Festival med Steam.
Indspillede 2 singler med Steam i Polar Studio, Stockholm. Producer: Leif Larsson (Louise Hoffsten, Sanne mfl.) teknik: Lennart Östlund (Led Zeppelin, Genesis, ABBA mfl.)

1998
Forårstour (klubber) for at præsentere debut CD'en "Talking 'bout the weather" (Tenderfoot, Elap) med Steam.
Tv optagelser i den forbindelse (Morgen TV, Snurre Snups Søndagsklub).
Spillede på Skanderborg festival med Steam.
DR radio optagelser (P3 Live).
Tv optagelser (DR) til "Talentfabrikken".

1997
Spillede med Lindby (Randers - nu "Natural Born Hippies").
Klubtour i ca. 6 mdr. fra Frederikshavn til Næstved
Indspillede en del i "Studio Einz", Hamburg - dette blev aldrig udgivet.
Startede som internet-udvikler i Sapius, Århus

1996
Mere Lindby.
Udgav CD'en "King of Wonderland" (Sundance) med Lindby.
Åbnede Randers Rock (for Toto og James Brown).
Spillede en del med "DD Dance" (Århus) - primært klubber og gymnasier
Spillede div. mellemstore festivaler (Kløften, Nibe mfl.) med Saints inden vi opløste orkesteret.

1995
Saints blev udvalgt som repræsentanter for Dansk Rock af ROSA til koncerter i Tyskland.
Fik management aftale med John Rosing, Rock On.
Lå i mange laaaange pladeforhandlinger med EMI, BMG, Mega og Replay.
Div. klubjobs i DK med Saints.
DR tv optagelser til portrætprogrammet "Commin' Up" og tilhørende CD (Replay).
DR tv optagelser med Uffe Rørbæk (De Nattergale) af programmet "Rørbæk - en slags koncert".
Indspillede 2 numre med Harvest Moon til deres debut CD "Red Letter Days" (EMI).

1994
2 stk. klub og festival tournè i Belgien, Holland med Saints.
Indspillede promo-cd'en "No Roadies Tour" med Saints, producer: Per Frost (Gnags) - efterfølgende tracks indspillet i Sweet Silence med Flemming Rasmussen.

1993
Vandt "DRock prisen" (uddeles af Drum City og Rock City til fremad-stormende talenter)
Vandt konkurrencen "Vi har scenen - har I musikken" i Århus med Saints.
Åbnede Skanderborg Festival med Saints.
Masser af klubjobs med Saints for at "smede mens jernet var varmt".
Fik gode kontakter i udlandet - specielt Belgien og Tyskland.

1992
Arbejde som lydtekniker i Studie AA, Århus
Var på jordomsejling. Spillede i Litauen med Jens Nørholms Quintet til Vilnius Jazzfestival.
Spillede med div jazz og fusionsorkestre (Jens Jeffsen, Niels Ryde, Lars Vissing, Paying Dues mfl.).
Lavede tromme clinics for Rockshoppen

- 1992
Bestyrede trommeafdelingen i Rockshoppen, Århus og spillede med en masse orkestre som jeg ikke vil spilde nogens tid med at nævne her.